Amakulu Safari

Jagtrejser i Sydafrika
- Oplevelser for livet

Vi ønsker dig velkommen i vores hjem

Som en fast del af Amakulu Safari Game Lodge møder du altid dit værtspar John og Hettie Ekkenburg. John flyttede fra Danmark til Sydafrika tilbage i 2004, mens Hettie derimod er Sydafrikaner, dog både dansk- og engelsktalende. John har ansvaret for de fleste udflugter med stor ekspertise og erfaring indenfor forskellige former for oplevelser. Det vil sige, at uanset om du drømmer om jagt, fiskeri eller safariture, skræddersyer vi en rejse, der passer til netop dig. I tillæg til dette tager John, eller en af hans ansatte, dig gerne med en tur rundt i lokalområdet for at opleve den Sydafrikanske kultur på tæt hånd.

Hettie, samt hendes personale, står for vores idylliske og altid hyggelige Lodge, hvor en varm og indbydende atmosfære altid er i højsædet. Det er her, I vil overnatte og bruge jeres tid, når I ikke er ude og opleve, hvad Sydafrika har at byde på. De sørger for, at I får stillet sulten og tørsten gennem lokale specialiteter morgen, middag og aften, hvilket bestemt også er et af turens højdepunkter.

John og Hettie gør alt for, at deres gæster skal føle sig velkommen og få en uforglemmelig rejse. De bestræber sig for at give dig ”en oplevelse for livet”, som netop er Amakulu Safaris motto. Hvis dette lyder som noget for dig, så book en rejse nu. Vi er klar til at tage imod dig og byde dig velkommen hos os!