Amakulu safari

Oplevelse og golfrejser i Sydafrika

Den perfekte oplevelses- og golftur til hele familien. Lige i hjertet af Sydafrikas savanne, udenfor diamantbyen Kimberley.

Citater

"

Safari i Afrika er noget af det mest eventyrlige du kan opleve. En rejse spækket med flotte, majestætiske løver og giraffer på savannen, pink flamingoer på søerne og venlige gorillaer i regnskoven. Der er noget for enhver smag.

- Gæst Amakulu Safari, juli 2019

Amakulu Game Lodge
- Sydafrikas drøm

Amakulu Game Lodge er en unik perle midt på den afrikanske savanne. Herfra kan du opleve Sydafrikas natur og dyreliv helt tæt på.

En afslappet atmosfære gør, at du kommer ned i tempo og kan nyde opholdet med familien, vennerne eller evt. andre gæster. Den omkringliggende natur egner sig fint til gåture, hvor man kan nyde Kuduer, Nyalaer og 23 andre dyrearter, der holder til omkring lodgen.

Tag en dukkert i den svalende pool efterfulgt af en drink på den private veranda eller i baren. Som den perfekte afslutning på dagen, kan du nyde det betagende syn af den sydafrikanske solnedgang efterfulgt af en stjernefyldt nattehimmel, som er svær at overse.

Vi ønsker dig velkommen

Vi er dine værter på Amakulu Safari. Siden år 2000 har vi rejst Sydafrika tyndt, med safari- og jagtgæster, man må derfor sige, at vi er eksperter i drømmerejser til Sydafrika. Uanset om du drømmer om fotosafari, fiskeri, jagt, golfoplevelser eller andet – så har vi den rette ekspertise og erfaring, og sammensætter den helt unikke rejseoplevelse for vores gæster.

Amakulu Teltcamp
- bo midt på savannen

I vores luksuriøse teltcamp er det næsten som at sove i det fri. Du vil kunne høre dyrene, der pusler rundt omkring og mærke den første morgensol, når den rammer teltdugen i morgenstunden. Der er alt, hvad du har brug for i teltene; gulvvarme, aircondition, 220V og et fantastisk badeværelse, så du kommer ikke til at at mangle noget.

Uden for døren er en dejlig hævet træterrasse, hvor man kan sidde og nyde et glas af den lokale vin og se den flotte solnedgang.

cross