Amakulu Safari

Oplevelse og golfrejser i Sydafrika

Vi ønsker dig velkommen i vores hjem

Som en fast del af Amakulu Safari Game Lodge vil du altid blive mødt af dine værter, som er klar til at give dig den bedste oplevelse.

Vores fantastiske team har ansvaret for de fleste udflugter og har stor ekspertise og erfaring indenfor forskellige former for oplevelser. Dette betyder, at uanset om du drømmer om jagt, fiskeri eller safariture, så skræddersyer vi en rejse, der passer til netop dig. Derudover tager vi dig gerne med på en tur rundt i lokalområdet for at opleve den Sydafrikanske kultur på tæt hold.

Vores team sætter en ære i at give dig, hvad du har brug for, i vores idylliske og hyggelige Lodge, hvor en varm og indbydende velkomst altid venter på dig. Det er her, I vil overnatte og bruge jeres tid, når I ikke er ude og opleve, hvad Sydafrika har at byde på. Vi sørger for, at I får stillet sulten og tørsten gennem lokale specialiteter morgen, middag og aften, hvilket bestemt også er et af turens højdepunkter.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre os, at vores gæster føler sig velkommen og får en uforglemmelig tur. Vi stræber efter at give dig en ”oplevelse for livet”, hvilket lige præcis er Amakulu Safaris motto. Hvis dette lyder som noget for dig så book en rejse nu. Vi er klar til at tage imod dig og byde dig velkommen hos os.